Σπουδάζω στην Πάτρα

 

Περιοδική έκδοση με 15 χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας στην Πάτρα.

Το SpoudaZO.gr δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στα πρώτα βήματα της φοιτητικής τους ζωής αλλά και να τους συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Στο SpoudaZO.gr βρίσκει κανείς όσες πληροφορίες θέλει για την φοιτητούπολή του, τα στέκια της, τη σχολή του, το που θα προμηθευτεί τα απαραίτητα για αυτόν και το σπίτι του, τα μαγαζιά, τις κοντινότερες αποδράσεις και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί στη διάρκεια της διαμονής του!!!

Στην κατηγορία «Εδώ κερδίζεις» μπορεί να βρει τοπικές επιχειρήσεις που παρέχουν φοιτητικές εκπτώσεις, προσφορές, δώρα διαγωνισμών και άλλες εκπλήξεις για όλους τους φοιτητές της κάθε πόλης αλλά και κάποιες αποκλειστικά για τους “friends, fans & followers” του SpoudaZO.gr.

Με τη αποδοχή και υποστήριξη των φοιτητών το SpoudaZO.gr έχει ως στόχο να είναι το Νο1 φοιτητικό site στην Ελλάδα! Ξεκίνησε από την Πάτρα και αφού αγαπήθηκε από τους φοιτητές/σπουδαστές της πόλης δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για εξάπλωση σε άλλες μεγάλες φοιτητουπόλεις και στα Πανεπιστήμια: Αθήνας - Θεσσαλονίκης - Πειραιά - Ιωαννίνων - Λάρισας - Κρήτης - Καβάλας - Κομοτηνής - Αιγαίου - Πελοποννήσου - Καλαμάτας.